Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Splitt
Gymnastik
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.

Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då på "boka plats här"
Rikstruppen tävlade FINAL på Riksfemman
2019-05-20 11:44
Rikstruppen
I helgen var delar av Rikstruppen uppe i Göteborg för att Tävla Riksfemman.

En stor tävling med många lag där alla tävlade om dem 10 finalplatserna. 

Rikstruppen starta dagen i Pool 1 (av 4 pooler) och kvalade för första gången vidare till FINAL som andra laget in! En STOR VINST i sig att ta sig till final. 

En riktigt bra genomförd final räckte till en finfin 5:e Plats. 

Grymt jobbat Rikstruppen, så roligt att se er utveckling denna terminen!
Paprikaloppet
2019-05-18 22:50
Trupp Svart och Rosa
Idag var tjejerna från Trupp Svart och Rosa med och uppträde på Ica Kvantums Paprikalopp.

En superrolig dag tillsammans fick tjejerna!
RIKSFYRAN HERR GULD!!!!
2019-05-13 12:23
Killarna från Trupp Lila Födda 05-07
I helgen Tävlade killarna på bilden Riksfyran Herr uppe i Falun. 

En tävling med 13 anmälda Lag från hela Sverige som ville göra upp om mästartiteln. 
En spännande och väldigt jämn tävling där minsta miss kunde vara avgörande gjorde allt lite extra spännande..

Efter 3 fantastiska uppträde av killarna kunde vi bara vänta och se på poängen. Med en marginal på 0,1 slutade killarna tillslut som Mästare på Riksfyran Herr, FANTASTISKT!!

BÄST NÄR DET VÄL GÄLLER, GRATTIS!


ANMÄLAN TILL HT -19
2019-05-11 22:27

Hej!

Hoppas ni njutit av en rolig vårtermin hos oss i GK Splitt som kommer avslutas med Splittcupen i hallen den 25e maj. Som varje termin krävs det en nyanmälan för de gymnaster som tränar i en träningsgrupp (Gympalek, Trupp 1, Trupp 2, Trupp 3, Trupp 4 eller Alla Kan Gympa).

Mer om detta går att läsa på vår hemsida www.gksplitt.se

Vi erbjuder både tränings- och tävlingsgrupper, var uppmärksam på att läsa om varje grupp innan du anmäler ditt barn inför vårterminen.


Låter tävlingsgrupp som något för ditt barn ber vi er göra en intresseanmälan under fliken "Intresseanmälan" på hemsidan senast söndag den 2e juni och glöm inte specificera vilken grupp intresseanmälan är till som kommentar på anmälan. Det är väldigt viktigt att man läser igenom kravprofilen för de olika tävlingsgrupperna för att kunna avgöra om det känns som rätt grupp för en eller inte. Vi kommer efter detta ta kontakt med er och informera mer om provträning osv. Alltså kommer alla barn som önskar provträna att få chansen till detta. I början av sommaren, vecka 24 och 25 kommer vi ha provveckor i samtliga tävlingsgrupper för nya barn som är nyfikna på om tävlingsgrupperna är något för dem. Efter dessa veckor tas ett beslut i samspråk med ledare, förälder och gymnast angående fortsatt medverkan i gruppen alternativt om där finns en annan grupp som passar bättre. Denna information mejlas ut senast söndagen vecka 25.


Anmälan till träningsgrupperna för er som tränat hos oss under våren öppnar måndag den 24e juni 00.01, ni har alltså förtur att anmäla er till våren innan nya gymnaster får chansen att anmäla sig. För nya medlemmar öppnar anmälan måndag den 29e juli 00.01. Det är precis som förra terminen först till kvarn som gäller. Vi vill påpeka att detta är den påminnelsen man får gällande anmälan inför hösten så skriv upp i kalendern och sätt påminnelse på telefonen så att inget barn som vill gympa står utan grupp i höst.

Observera att även om man haft plats hos oss tidigare termin så innebär det inte att man kommer ha det automatiskt till hösten utan man MÅSTE göra en ny anmälan via vårt bokningssystem.


Nedan förklaras det stegvis hur ni ska gå tillväga för att kunna genomföra en anmälan.

1. Gå in på vår hemsida www.gksplitt.se
2. Tryck på fliken ”Boka plats här”
3. Logga in för att boka en plats alternativt skapa ett konto
4. Välj därefter ditt barns namn som kommer komma upp på sidan
5. Välj det år ditt barn är född under åldersfliken det kommer då komma upp de grupper som passar ditt barn. Observera att det inte går att boka en plats i våra tävlingsgrupper utan endast i träningsgrupperna. Är ni intresserade av att träna i en tävlingsgrupp görs en intresseanmälan under fliken intresseanmälan.
6. Leta upp den grupp som passar er och ert barn bäst och boka en plats. Följ sedan instruktionerna gällande kortbetalning för att säkra en plats åt ert barn.

Har ni några frågor om grupperna, höstterminen 2019 eller något annat ber vi er höra av er via mejl till vårt kansli (kansli@gksplitt.se) så ska vi besvara era frågor så bra det bara går.

Första träningstillfället på höstterminen (vecka 35) kommer vara ett prova-på tillfälle, om man önskar säga upp sin plats efter den första träningen på terminen MÅSTE man höra av sig omgående för att kunna få tillbaka träningsavgiften och för att kunna lämna platsen vidare åt nästa barn i kö. Man kommer inte få tillbaka licensavgift och medlemsavgift eftersom dessa kostnader förbrukas i samband med att anmälan görs, dock är det möjligt att få träningsavgiften återbetald om man hör av sig omgående efter första träningstillfället och säger upp sin plats.


Med vänlig hälsning,
GK Splitts kansli
0722446674
0722446695
kansli@gksplitt.se


Rikstvåan i Västerås
2019-05-07 15:07
USM/JSM Truppen
I helgen var det USM/JSM Truppens tur att tävla i Västerås. 

Ett lag på Rikstvåan 13-16 år som slutade på en fantastisk 9:e Plats av 27 lag.

Sen hade tjejerna även ett Lag på 13 år och uppåt. Tjejerna kvala in som 2:a i kvalet med 20 startande lag. I Finalen behöll dem sin 2:a Plats efter en GRYM insats. Båda lagen tävlade denna terminen på nytt fristående där dem fick finfina poäng! 

Riktigt bra jobbat av alla gymnaster och ledare denna helg!!!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer