SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Splitt

Välkommen!

Välkommen till vår hemsida!

 
GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.
 
Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då HÄR
Köp Sverigelotten - stötta GK Splitt och Bröstcancerförbundet!
2022-09-28 16:14
Hej!
Vi säljer Sverigelotten via kansliet med start idag. Förutom att man stöttar GK Splitt som förening så stöttar man även Bröstcancerförbundet genom att köpa dessa lotter. En lott kostar 25 kr.
 
Beställa lotter gör man enklast genom att skicka ett mail till kansliet (kansli@gksplitt.se) med en skärmdump på betalning av antalet lotter du vill köpa för att kunna få ut lotterna så snabbt som möjligt. Antingen hämtas lotterna på kansliet alternativt så får gymnasten det under sin träning, kom ihåg att skriva vad gymnasten heter samt vilken grupp hen tränar i.
Numret som betalningen ska swishas till är 123 399 29 63.
 
Stort tack på förhand till alla som köper och stöttar!
Anmälan till HT-22
2022-06-02 11:55

Hej!

Hoppas ni njutit av en rolig vårtermin hos oss i GK Splitt.
Som varje termin krävs det en nyanmälan för de gymnaster som tränar i en träningsgrupp (Gympalek, Trupp 1, Trupp 2, Trupp 3 och Trupp 4).

Mer om detta går att läsa på vår hemsida www.gksplitt.se

Vi erbjuder både tränings- och tävlingsgrupper, var uppmärksam på att läsa om varje grupp innan du anmäler ditt barn inför höstterminen.

Anmälan till träningsgrupperna för er som tränat hos oss under våren öppnar måndagen den 6e juni 08:00, ni har alltså förtur att anmäla er till hösten innan nya gymnaster får chansen att anmäla sig.

För nya medlemmar öppnar anmälan måndagen den 13e juni 08:00. Det är precis som förra terminen först till kvarn som gäller.
Vi vill påpeka att detta är den påminnelsen man får gällande anmälan inför hösten så skriv upp i kalendern och sätt påminnelse på telefonen så att inget barn som vill gympa står utan grupp i höst.

Observera att även om man haft plats hos oss tidigare termin så innebär det inte att man kommer ha det automatiskt till hösten utan man MÅSTE göra en ny anmälan via vårt bokningssystem.

Nedan förklaras det stegvis hur ni ska gå tillväga för att kunna genomföra en anmälan.

  1. Gå in på vår hemsida www.gksplitt.se
    2. Tryck på fliken ”Boka plats här”
    3. Logga in för att boka en plats alternativt skapa ett konto
    4. Välj därefter ditt barns namn som kommer komma upp på sidan
    5. Välj det år ditt barn är född under åldersfliken det kommer då komma upp de grupper som passar ditt barn. Observera att det inte går att boka en plats i våra tävlingsgrupper utan endast i träningsgrupperna.

  2. Leta upp den grupp som passar er och ert barn bäst och boka en plats. Följ sedan instruktionerna gällande kortbetalning för att säkra en plats åt ert barn.

Har ni några frågor om grupperna, höstterminen 2022 eller något annat ber vi er höra av er via mejl till vårt kansli (kansli@gksplitt.se) så ska vi besvara era frågor så bra det bara går.

Första träningstillfället på höstterminen (vecka 35) kommer vara ett prova-på tillfälle, om man önskar säga upp sin plats efter den första träningen på terminen MÅSTE man höra av sig omgående för att kunna få tillbaka träningsavgiften och för att kunna lämna platsen vidare åt nästa barn i kö. Man kommer inte få tillbaka licensavgift och medlemsavgift eftersom dessa kostnader förbrukas i samband med att anmälan görs, dock är det möjligt att få träningsavgiften återbetald om man hör av sig omgående efter första träningstillfället och säger upp sin plats.

Med vänlig hälsning,
GK Splitts kansli
0722446695
kansli@gksplitt.se

GK Splitt söker en kanslist
2022-05-08 15:00
Tjänsten innebär att du blir ”spindeln” i nätet inom vår verksamhet.
Förutom allehanda kansliuppgifter, har man även hand om
 
Diverse arrangemang
Bidragsansökningar
Fakturering
 
Det är ett stort plus om man har erfarenhet av bokföring samt gymnastik.
 
Tjänsten är på 50%
Lön enligt ök.
 
Har du tränarutbildning så kan det eventuellt ge möjlighet att utveckla tjänsten framöver. 
 
Skicka skriftlig ansökan med CV till kansli@gksplitt.se, senast den 12/6-22
Ämne ”Kanslist”
 
För frågor rörande tjänsten kontakta Peter Stigsson, 070-324 38 95
Årsmöte 2022
2022-02-10 11:14

Dags för årsmöte!

Nu är det dags för årets viktigaste möte för dig som är medlem i GK Splitt! 

På årsmötet har du chansen att vara med och besluta om viktiga frågor som vi i föreningen arbetar kring. Vi kommer också välja in nya medlemmar i både styrelse och kommittéer.

 

När: Onsdagen den 23 mars kl. 18:00 

Var: Forum, Björnstjernegatan 10, 241 39 Ystad

 

Vi bjuder på mat! 

Allergi?
Glöm inte meddela det i samband med anmälan!

 

Anmäl er senast den 8 mars till kansliet, på en av följande sätt
Mejl: kansli@gksplitt.se
Post: GK Splitt, Box 2003, 271 02 Ystad

Välkommen!

ACTIONKVÄLL TISDAG 8 FEBRUARI 17.00-19.00
2022-02-07 14:36

Äntligen är det dags för en ny ”Actionkväll”. Denna kväll finns det chans att prova kläder från vår föreningskollektion. Där kommer bland annat finnas hoodies, tights, linnen och t-shirtar. Man beställer och betalar på plats för att efter några veckor få sina produkter levererade vid ett träningstillfälle.

Denna kväll finns där prover på allt i vår föreningskollektion på plats, i hallen annars har vi endast utvalda varor såsom overall och t-shirt att kunna prova ut storlek på – alltså är detta bästa tillfället att vara på plats för att säkert få rätt storlek beställt.

 

Vi kommer ha försäljare från Action & Trend i Skurup på plats samt en av deras ambassadörer, Tuva Johansson Rittemar som tränar och tävlar i JSM-truppen i GK Splitt.

 

För att ni ska kunna få så bra hjälp som möjligt så har vi gjort ett schema för när våra olika grupper har tid för utprovning av kläder från vår föreningsprofil. Försök håll er till detta, kan man av någon anledning inte den tiden man är tilldelad går det bra att komma tidigare/senare.

17.00-17.30 → Trupp 1, Trupp 3, Gympalek, Trupp Svart

17.30-18.00 → Rikstruppen, USM-truppen, Trupp 2

18.00-18.30 →JSM-truppen, USM/JSM killar, Trupp Vit

18.30-19.00 →Trupp Rosa, Trupp Lila, Trupp 4

 

Nedan kan ni se några bilder på kläderna som kommer kunna beställas under ”Actionkvällen”. Allt är i nyare upplaga och bättre material än tidigare.

 

 

OBS!! Se till att beställa just denna dag för att med säkerhet hinna få dina saker till tävlingarna denna termin.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer