SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Splitt

Välkommen!

Välkommen till vår hemsida!

 
GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.
 
Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då HÄR
ANMÄLAN INFÖR VT 2023
2022-11-29 15:28

Hej!

Vi har jobbat hårt för att kunna gå ut med det nya schemat inför våren där vi gladeligen kommer kunna erbjuda fler barn att träna gymnastik hos oss. De nya tiderna kan ni just nu se på hemsidan under fliken ”grupper och tider”.

 

Till våra medlemmar som varit aktiva under HT 2022:
Måndag den 5e december 08:00 öppnar anmälan inför VT 2023. Endast ni som varit aktiva hos oss under HT 2022 har möjlighet att anmäla er då, ni har alltså förtur att anmäla er till den nya terminen innan nya gymnaster får chansen att anmäla sig. Är du intresserad av att gå i en tävlingsgrupp kan man anmäla sig till provträning under fliken ”intresseanmälan” på hemsidan. Läs gärna tidigare utskick med mer specifik information kring detta.

För nya medlemmar:

Öppnar anmälan måndagen den 12e december 08:00.
Vi vill påpeka att detta är den påminnelsen man får gällande anmälan inför nästa termin så skriv upp i kalendern och sätt påminnelse på telefonen så att inget barn som vill gympa står utan grupp.

 

Observera att även om man haft plats hos oss tidigare termin så innebär det inte att man kommer ha det automatiskt till hösten utan man MÅSTE göra en ny anmälan via vårt bokningssystem.

Nedan förklaras det stegvis hur ni ska gå tillväga för att kunna genomföra en anmälan.

Gymnaster som går i tävlingsgrupper behöver INTE anmäla sig på nytt.

 1. Gå in på vår hemsida gksplitt.se
  2. Tryck på fliken ”Boka plats här”
  3. Logga in för att boka en plats alternativt skapa ett konto
  4. Välj därefter ditt barns namn som kommer komma upp på sidan
  5. Välj det år ditt barn är född under åldersfliken det kommer då komma upp de grupper som passar ditt barn. Observera att det inte går att boka en plats i våra tävlingsgrupper utan endast i träningsgrupperna.
 2. Leta upp den grupp som passar er och ert barn bäst och boka en plats, vi har ett önskemål om att man försöker hålla sig till de åldersindelningar vi har satt. Följ sedan instruktionerna gällande kortbetalning för att säkra en plats åt ert barn.
 3. Är det fullt i gruppen du önskar?? Om det skulle vara fullt i den gruppen du önskar anmäla gymnasten till kan man välja att ”prenumerera” på just den gruppen i bokningsfunktionen. Så fort där blir en ny plats ledig kommer ett mail att skickas ut och det blir först till kvarn på att anmäla sig.

Har ni några frågor om grupperna, kommande termin eller något annat ber vi er höra av er via mejl till vårt kansli (kansli@gksplitt.se) så ska vi besvara era frågor så bra det bara går.

Första träningstillfället på vårterminen (vecka 4) kommer vara ett prova-på tillfälle, om man önskar säga upp sin plats efter den första träningen på terminen MÅSTE man höra av sig omgående för att kunna få tillbaka träningsavgiften och för att kunna lämna platsen vidare åt nästa barn i kö. Man kommer inte få tillbaka licensavgift och medlemsavgift eftersom dessa kostnader förbrukas i samband med att anmälan görs, dock är det möjligt att få träningsavgiften återbetald om man hör av sig omgående efter första träningstillfället och säger upp sin plats.

Med vänlig hälsning,
GK Splitts kansli
0722446695
kansli@gksplitt.se

 

Köp digitala uppesittarlotter och stötta föreningen
2022-11-29 15:03
Köp era uppesittarlotter av oss, fysiska eller digitala

Glöm inte att ni kan beställa era uppesittarlotter och Julkalendrar hos oss. 

Vill ni ha fysiska så se tidigare inlägg för hur ni beställer. 

 

NYHET!
Ni kan nu köpa digitala uppesittarlotter och på så sätt stötta föreningen. 

Klicka bara på länken, välj det antal lotter du vill ha, betala och du har dina lotter direkt i mobilen, surfplattan eller datorn. Enkelt, smidigt och bekvämt!

 

https://www.bingolotto.se/kop-bingolott/?a=c3b0487a-334f-dc11-b781-005056a666aa

 

Sprid gärna länken vidare till dina vänner och bekanta och i dina sociala medier – alla lotter som säljs via vår länk ger överskottet till GK Splitt.

Lycka till!
Hälsningar GK Splitt

Stort lycka till med era lotter

Vinnare av Delikatesskungen 2022
2022-11-23 10:44

Nu har vinnarna för 2022 dragits , och vinnarna som kommer få ett presentkort på HM är....

 

Har man sålt mellan 5-9 produkter hade man chans att vinna ett presentkort på 200:-

Vinnaren blev.............  Ola Netterheim - Trupp 2, 2 dagars/ Trupp Rosa 

 

Har man sålt mellan 10-14 produkter hade man chans att vinna ett presentkort på 400:-

Vinnaren blev.....… Haylie Haglund – Trupp 3 lördag 

 

Har man sålt 15 produkter eller fler hade man chans att vinna ett presentkort på 600:-

Vinnaren blev...........  Hanna Millinkhoffer - Trupp svart

 

Stort grattis säger vi till er!

 

Vi skulle även vilja berömma några lite extra för deras grymma Delikatessförsäljning. Alla som sålde 20 och flera produkter kommer som tack få ett presentkort (värde 50 kr).

Electra Wagner – Trupp 3 lördag

Hanna Andersson - Trupp Vit

Jane Jensen - Ledare

Livia Olsson - Trupp Rosa

Livia McGowan - Trupp Vit

Livia/Nellie Månsson/Lundberg - Rikstruppen 

Maja Mårtensson – Trupp vit

Maya Bäckman – Trupp svart

Molly Harmby - Trupp Svart

Thilde Hansson - Trupp Rosa

Tindra Jönsson - USM-Truppen 

 

Bra jobbat!

DISCO 11 November
2022-11-11 15:28
 
Delikatesskungen 2022
2022-11-05 16:59

Nu är det dags för den årliga försäljningen av Salamikorvar, cheddarost, chokladpraliner, olivolja och dragerad lakrits och mandel! Detta är mycket uppskattade och lättsålda produkter som genererar en stor förtjänst till föreningen. Detta är såklart valfritt om man vill sälja dessa produkter och samtidigt stötta föreningen, men vi lovar er att det är väldigt bra produkter.

Sista inlämningsdag för din beställning är söndag den 6/11 vecka 44. Alla produkter levereras

v 47. Ni kommer att få ett mejl när det går bra att hämta produkterna. Om du skriver in din beställning försent är det stor risk att din beställning inte kommer med. Man kan redovisa sina sålda produkter via Delikatess Kungens hemsida eller via deras app. Med appen kan du som deltagare lägga din order direkt till kundsidan, få säljtips, se coachfilmen, produktinformation och ta del av sälj toppen (anonym, inga namn syns).

Vi ställer inte några krav på att man ska sälja ett visst antal produkter utan hoppas på att alla gör sitt bästa. Däremot lottar vi (GK Splitt) ut priser bland dem som säljer följande:

5 – 9 korvar/ostar/praliner – du har chans att vinna ett presentkort på 200 kr.

10 – 14 korvar/ostar/praliner – du har chans att vinna ett presentkort på 400 kr.

15 korvar/ostar/praliner eller fler – du har chans att vinna ett presentkort på 600 kr.

20 korvar/ostar/praliner eller fler – alla får en liten present.

Kom ihåg att dina kunder kan köpa antingen till sig själva eller för att ge bort som gåva, julklapp eller till sina anställda. En del kunder köper för att de tycker om salami/ost/praliner/ - andra för att hjälpa dig att samla in pengar. Den levereras dessutom i en fin presentförpackning, så det är ett enkelt sätt för många att hitta en bra present.

Gruppkoden för appen och er kundsida kommer på etiketten som sitter på ert säljpaket. Men står även här i mailet; 338184. Logga in när ni fått hem era säljpaket och registrera er, då kan ni kontinuerligt lägga in era beställningar.

Genom appen kan man aktivera sin egna säljsida. Dela säljsidan enkelt på sociala medier eller skicka den till familjen, vänner och släkten genom sms eller e-post. På så sätt blir din säljsida synlig för många!

Inga inlämnade lappar godkänns, allt ska skrivas in på din egna sida på nätet eller via appen.
Har ni några frågor eller behöver hjälp med era beställningslistor går det bra att mejla petronella.b@hotmail.com. 

Redovisning av pengar: OBS NYTT FÖR I FJOL!
När leveransen av Delikatesskungen kommit till GK Splitt kommer ni att få ut ett mejl där det står dagar/tider då man är välkommen att hämta sin beställning. Nytt för förra året är att man i samband med hämtning av sin beställning kommer att swisha summan man sålt för, vi kommer att ha värdar på plats som kommer hjälpa dig så att allt går så smidigt som möjligt. Summan swishas till 123 580 04 20. Har man ingen möjlighet att swisha får man höra av sig. Hämtning sker nere vid stora porten.

Gå gärna in på deras hemsida för att läsa på mer www.delikatesskungen.se

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer