SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikklubben Splitt
GK SPLITT

Välkommen!

Välkommen till vår hemsida!

 
GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.
 
Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då HÄR
PÅSKLOVSGYMPASKOLA 2024
2024-02-26 14:05

PÅSKLOVSGYMPASKOLA 2024

Vi öppnar nu upp för att göra en anmälan till vår Påsklovsgympaskola 2024. Anmälan är bindande - vis skador eller sjukdom ber vi er höra av er till kansliet för vidare diskussion.

Alla gymnaster som är födda 2019 eller tidigare hälsas välkomna att anmäla sig till vår omtyckta gympaskola. Vi lovar er att det kommer att bli dagar fyllda med gympa, glädje och gemenskap. Gymnasterna kommer få träna på sin nivå och vara indelade i olika led. (Om man inte går på gymnastik går det även bra att delta men man behöver då betala till extra för en licens). Vi vill poängtera att de är upp till vårdnadshavare att avgöra om ditt barn oavsett ålder klarar av att delta dessa dagar. 

Period:
Vecka 13 -  Måndag till Onsdag (25/3 - 27/3)

Måndag till Onsdag: 09:30-13:00
OBS!! Medtag liten fika till dessa dagar, vi bjuder på saft till fikan varje dag. Tänk på att ha en bra fika t.ex. yoghurt, macka, frukt, majskakor eller liknande (lämna kakor, godis och choklad hemma).

Pris: 600 kr 

Gör såhär för att göra din anmälan:
1. Gå in på hemsidan (www.gksplitt.se)
2. Klicka på “boka plats här”
3. Logga in och tryck in på “övrigt” och boka en plats i gruppen “Påsklovsgympaskola”
4. Du har nu anmält dig till Påsklovsgympaskolan 2024. Vi ses den 25/3, 09:30. 

Tänk på att platserna kan ta slut fort, vi kan därför inte garantera att alla som vill får en plats. Först till kvarn kommer därför att gälla.

Sista anmälningsdag om där finns platser över är den 21/3. Det går fram tills detta även bra att avboka sin plats, efter den 21/3 är anmälan bindande.

Vi hoppas självklart att många av er vill vara med och få ha ett roligt påsklov hos oss här på GK Splitt. Ni får massa träning, träffa nya kompisar och även chans till mycket träning och därmed även utvecklas som gymnast. 

Vid frågor kontakta:
kansli@gksplitt.se
Bästa hälsningar,
GK Splitt

Årsmöte 20/3
2024-02-23 11:54

Dags för årsmöte!

Nu är det dags för årets viktigaste möte för dig som är medlem i GK Splitt! På årsmötet har du chansen att vara med och besluta om viktiga frågor vi i föreningen arbetar kring. Vi kommer också välja in nya medlemmar i både styrelse och kommittéer.

När: 20 Mars 

Var: Ystad Racket Club 

Tid: 18:30 

 

Vi bjuder på mat! 

Allergi? Glöm inte att meddela

 

Anmäl er senast den till kansliet: 6 Mars
kansli@gksplitt.se

Välkommen!

JOYNA
2024-02-21 13:15

Vi är en av föreningarna som fått chansen att börja sälja den nya JOYNA-lotten som Bingolotto lanserar. Under April månad kommer vi börja med förhandsbeställningar. Hoppas ni också vill JOYNA.

Tack Sparbanken Skåne
2024-01-25 13:04

Vi tackar Sparbanken Skåne för ert bidrag. Tack för att ni gav oss möjligheten att erbjuda fem av våra trupper en kostföreläsning. Under föreläsningen fick tjejerna lyssna på Sara från Malmö idrottsakademi som berättade om hur viktigt det är med mellanmål innan en träning, att vi ska försöka få i oss två frukter om dagen och att vi ska försöka äta något med färg till våra måltider. Det pratades om att kroppen behöver bränsle för att orka träna och tjejerna fick tips på olika mellanmål som man kan äta innan en träning. Det pratades även om hur viktigt det är att äta lunchen i skolan för att orka med både skoldagen men även för att orka med träningar på kvällen. 

 

Tack! 

Välkomna till en ny termin!
2024-01-21 10:48

Välkomna till en ny termin! 

 

Hej alla! Hoppas ni haft en skön sommar och är taggade på att komma tillbaka till en ny fartfylld termin. Här kommer lite info som kan vara bra att ha med sig!

 

Alla våra träningsgrupper startar vecka 4 och terminen avslutas vecka 21. Under Sportlovet vecka 8 och Påsklovet vecka 13  är det träningsuppehåll. Är man osäker på vilken tid träningarna är så hittar man de lättast på hemsidan.

 

Gympalek, Familjegympa och Alla kan gympa håller till i Edvinshemskolans idrottshall. 

 

Trupp 1 till och med Vuxengruppen har sina träningar på Sparbanken Syd Stadion, Spaljegatan 14, Ystad.

 

Vad ska vi tänka på innan träningen?

 

  • Alltid ombytta till träningskläder 
  • Långt hår ska vara uppsatt, för att barnet ska kunna se, inte fastna i redskapen eller fastna i någon ledare. 
  • Alla smycken ska vara borttagna, för att undvika att skada sig själv eller andra. 
  • Ta gärna med en vattenflaska som är fylld innan träningen börjar
  • Se gärna till att toalettbesök är avklarade innan träningen börjar
  • Tänk även på att alltid vara en bra kompis och inte störa, avbryta, tramsa eller förstöra för andra barn på träningen

 

Är man sugen på att köpa föreningskläder görs de via Action och Trend. 

https://www.playactionochtrend.se/sv/samarbetsforeningar/gymnastik/gk-splitt/

 

Vi vill även redan nu meddela att vi under terminen kommer sälja Ravelli mer information om de kommer när de närmar sig! 

 

Vi välkomnar er ännu en gång till en ny termin och har ni några frågor når ni oss lättast på kansli@gksplitt.se 

 

Hälsningar 

GK Splitt

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer