Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Splitt
Gymnastik

Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.

Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då på "boka plats här"
ÖPPEN GYMPAFÖRSKOLA
2020-09-15 14:37
Vi startar Öppen Gympaförskola hos oss på GK Splitt. Alla barn mellan 0-6 år är välkomna hit tillsammans med en ansvarig vuxen på tisdagar 13.30-15.00. Kom hit och lek i vår gympahall – den vuxna bär ansvar för barnet de kommer hit med. Kostnad för detta är 50 kr/familj och gång. Betalning sker via Swish på plats.

Uppehåll v. 44 pga höstlov om inget annat meddelas så fortlöper Öppen Gympaförskola tom v. 50.

Frågor? Maila till kansli@gksplitt.se
Höstlovsgympaskola!
2020-09-11 14:16

Vi öppnar nu upp för att göra en anmälan till Höstlovsgympaskolan 2020. Anmälan är bindande.

Alla gymnaster i föreningen som är födda 2015 eller tidigare hälsas välkomna att anmäla sig till vår Höstlovsgympaskola. Höstlovsgympaskola har vi aldrig tidigare haft men det kommer påminna om vår Sommargympaskola som varit väldigt omtyckt och populär. Vi lovar er att det kommer att bli dagar fyllda med gympa, glädje och gemenskap!

Höstlovsgympaskolan kommer hållas under vecka 44:
Period:
Vecka 44 (26-28 oktober)

Träningstider under Höstlovsgympaskolan:
Vi tränar under 3,5 h förmiddagarna måndag och tisdag, på onsdagen tränar vi 4 h.

Måndag och tisdag: 09:30-13:00
Onsdag: 9.30-13.30
OBS!! Medtag liten fika till dessa dagar, vi bjuder på ett glas saft varje dag.


Pris 400 kr för en vecka. I priset ingår 11 h träning/aktivitet och en t-shirt som minne från lägret.

Gör såhär för att göra din anmälan:
1. Gå in på hemsidan (www.gksplitt.se)
2. Klicka på “Höstlovsgympaskolan 2020”
3. Fyll i formuläret
4. Du har anmält dig till Höstlovsgympaskolan 2020
5. Ni kommer att faktureras av oss längre fram.

Tänk på att platserna kan ta slut fort, vi kan därför inte garantera att alla som vill får en plats. Först till kvarn kommer därför att gälla.

Sista anmälningsdag om där finns platser över är den 4/10. Det går fram tills detta även bra att avboka sin plats , efter den 4 oktober är anmälan bindande.

Vi hoppas självklart att många av er vill vara med och få ha ett roligt höstlov hos oss här på GK Splitt. Ni får massa träning, träffa nya kompisar och får chans till stor utveckling.


Vid frågor kontakta:
shiralee@gksplitt.se
eller
dexter@gksplitt.se


Bästa hälsningar,
GK Splitt


Truppgymnastik för alla
2020-09-10 14:00
Välkomna till en helt ny trupp i GK Splitt, truppgymnastik för vuxna! Träningsstart vecka 40, 29/9. Anmälan sker via GK Splitt hemsida eller direkt här: https://sportadmin.se/book/?F={C74A056D-0F54-45F8-9594-C8C9AB64CDA6}
Välkomna till HT - 20
2020-08-20 12:28

Välkomna till HT- 20.


Covid-19 har fortfarande sitt grepp om  samhället , så även gymnastiken.  Vi kommer därför att fortsätta anpassa vårt verksamhet på bästa sätt.


Vi anpassar verksamheten på bästa sätt och följer Riksidrottsförbundet & FHM’s rekommendationer.

Se länk:

https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/vanligafragoromcoronavirusochidrott/regeringenharbeslutatattforbjudaallmannasammankomstermedfleran50personer.vadinnebardetforidrotten/


Det är inte specificerat något antal för deltagande vid träning, endast att man ska iaktta åtgärder för att minska risken för smittspridning.


Tolkningen vi gör är att, om det är samma människor som möts en eller flera gånger i veckan, då kan man bedriva träningsverksamhet. 


Nu jobbar vi enligt följande åtgärdsplan:


 • Om man är sjuk eller känner minsta lilla symtom på sjukdom eller förkylning ber vi er följa de restriktioner som folkhälsomyndigheten har gått ut med. Alltså kommer man INTE till träningen då. Det är vårdnadshavarnas yttersta ansvar att detta direktiv följs. Som ledare har man rätt att skicka hem gymnaster som visar på symtom men ändå kommit till träningen. Ha därför telefonen nära till hands under gymnastens träningstid så att vi lätt kan nå er.


 • Vi följer det uppdaterade träningsschemat, vi kommer samla alla gymnaster utanför hallen innan träningarna startar och gå in gemensamt. 


 • Vi ber er därför komma i anslutning till träningsstart och åka hem direkt efter avslutad träning. 


 • Insläpp till träning sker via entrén på markplan (under huvudentrén), utsläpp från träning sker via den stora lastporten inne i hallen (på gropsidan). 


 • Vi ber de som ska hämta barn i samband med träning vara på plats utanför lastporten minst 5 minuter innan träningens slut för att underlätta överlappning av träning. 


 • Omklädningsrum är stängda för GK Splitts medlemmar, kom ombytta. 


 • Ingen publik får vistas på läktarna eller nere på träningsgolvet.


 • Vi har full förståelse för att gymnaster och ledare väljer att inte delta på träningarna. 


 • Vi kommer se till att alla som kommer in i hallen tar handdesinfektion innan träningsstart, under träning vid behov samt i slutet av en träning om så önskas. 


 • Tränarna torkar av redskap som avtorkbara samt dörrhandtag med jämna mellanrum.


 • Om vädret tillåter kan det förekomma utomhusaktiviteter såsom uppvärmning och styrka/avslutning för att minska antalet inne i hallen på samma gång. Medtag kläder för detta (gäller inte Trupp 1 och Trupp 2). 


 • Träningar kan komma att ställas in med kort varsel (upp till 1h innan) pga att tränare visar symtom. Vi kommer isåfall försöka meddela detta via mail, facebook samt uppdatera hemsidan. Kom därför ihåg att hålla er uppdaterade varje dag ert barn har träning. 


 • Samtliga gymnaster ska ha namnade vattenflaskor.


 • Träningarna läggs upp så att det inte förekommer parövningar och så att grupperna är mer utspridda än vanligt i hallen.


 • Träningsscheman har, och kan komma att, förändras. Detta är olyckligt men oundvikligt då vi måste ha tillräckligt med ledare och gymnaster i en grupp för att kunna iordningställa och bedriva en intressant och utvecklande träning.


Detta uppdraget har vi gett våra professionella tränare att utföra, vilket jag tycker att de tålmodigt gör, trots att förutsättningarna ändras eller justeras.


Vi hoppas att ni tycker att de här åtgärderna är rimliga. Det är tyvärr alltid någon som kommer i kläm vid förändringar men tyvärr kan vi inte tillmötesgå alla.


Styrelsen, GK Splitt

Gm. Peter Stigsson


Påminnelse anmälan HT - 2020
2020-08-13 11:12

Hej!


Hoppas ni njutit av en rolig vårtermin hos oss i GK Splitt som mins sagt varit lite annorlunda p g a Covid -19. Som varje termin krävs det en nyanmälan för de gymnaster som tränar i en träningsgrupp (Gympalek, Trupp 1, Trupp 2, Trupp 3 och Trupp 4).

Mer om detta går att läsa på vår hemsida www.gksplitt.se

Vi erbjuder både tränings- och tävlingsgrupper, var uppmärksam på att läsa om varje grupp innan du anmäler ditt barn inför höstterminen.


Vi vill reservera oss för eventuelle förändringar på träningsdagar eller träningstider beroende på hur många barn som anmäler sig till respektive träningsgrupp.

 

Anmälan till träningsgrupperna för er som tränat hos oss under våren öppnar torsdag den 25e juni 17:00, ni har alltså förtur att anmäla er till hösten innan nya gymnaster får chansen att anmäla sig. För nya medlemmar öppnar anmälan fredagen den 10e juli 17:00. Det är precis som förra terminen först till kvarn som gäller. Vi vill påpeka att detta är den påminnelsen man får gällande anmälan inför hösten så skriv upp i kalendern och sätt påminnelse på telefonen så att inget barn som vill gympa står utan grupp i höst.

Observera att även om man haft plats hos oss tidigare termin så innebär det inte att man kommer ha det automatiskt till hösten utan man MÅSTE göra en ny anmälan via vårt bokningssystem.

 

Nedan förklaras det stegvis hur ni ska gå tillväga för att kunna genomföra en anmälan.

1. Gå in på vår hemsida www.gksplitt.se
2. Tryck på fliken ”Boka plats här”
3. Logga in för att boka en plats alternativt skapa ett konto
4. Välj därefter ditt barns namn som kommer komma upp på sidan
5. Välj det år ditt barn är född under åldersfliken det kommer då komma upp de grupper som passar ditt barn. Observera att det inte går att boka en plats i våra tävlingsgrupper utan endast i träningsgrupperna.

6. Leta upp den grupp som passar er och ert barn bäst och boka en plats. Följ sedan instruktionerna gällande kortbetalning för att säkra en plats åt ert barn.

 

Har ni några frågor om grupperna, höstterminen 2020 eller något annat ber vi er höra av er via mejl till vårt kansli (kansli@gksplitt.se) så ska vi besvara era frågor så bra det bara går.

Första träningstillfället på höstterminen (vecka 35) kommer vara ett prova-på tillfälle, om man önskar säga upp sin plats efter den första träningen på terminen MÅSTE man höra av sig omgående för att kunna få tillbaka träningsavgiften och för att kunna lämna platsen vidare åt nästa barn i kö. Man kommer inte få tillbaka licensavgift och medlemsavgift eftersom dessa kostnader förbrukas i samband med att anmälan görs, dock är det möjligt att få träningsavgiften återbetald om man hör av sig omgående efter första träningstillfället och säger upp sin plats.

 

Med vänlig hälsning,
GK Splitts kansli
0722446695
kansli@gksplitt.se

 

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer