Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Splitt
Gymnastik

Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.

Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då på "boka plats här"
Träning Kristi himmelsfärds dag
2020-05-19 10:14
Träning enligt schema på Kristi himmelsfärds dag


Stöd GK Splitt via Gräsroten
2020-05-13 13:04

STÖD GK SPLITT VIA GRÄSROTEN


Med Gräsroten delar Svenska Spel varje år ut miljoner till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Hur pengarna fördelas och hur mycket varje förening får bestäms av dig och alla andra som spelar hos oss. Välj GK Splitt som förening så bidrar du automatiskt varje gång du spelar i butik och online.


Det är helt kostnadsfritt och du anmäler dig via nedan länk:


https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/20589-gk-splitt?tduid=fe6bd678be56b0cef2a155662ce0938f&affId=2176386&utm_source=tradedoubler&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Svea+%C3%B6vriga+f%C3%B6reningarUppdaterad information Covid-19
2020-05-12 13:05


Covid-19 har försatt hela samhället ur normalläge, så även gymnastiken. Många verksamheter har stängt ner helt andra har anpassat sig på bästa sätt. 


Vi har antagit det senare av dessa alternativ, att anpassa verksamheten på bästa sätt och följa Riksidrottsförbundet & FHM’s rekommendationer.

Se länk:

https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/vanligafragoromcoronavirusochidrott/regeringenharbeslutatattforbjudaallmannasammankomstermedfleran50personer.vadinnebardetforidrotten/


Det är inte specificerat något antal för deltagande vid träning, endast att man ska iaktta åtgärder för att minska risken för smittspridning.


Tolkningen vi gör är att, om det är samma människor som möts en eller flera gånger i veckan, då kan man bedriva träningsverksamhet. (Vi har inga gäster från andra landsdelar, än mindre internationella.)


Nu jobbar vi enligt följande åtgärdsplan:

 • Om man är sjuk eller känner minsta lilla symtom på sjukdom eller förkylning ber vi er följa de restriktioner som folkhälsomyndigheten har gått ut med. Alltså kommer man INTE till träningen då. Det är vårdnadshavarnas yttersta ansvar att detta direktiv följs. Som ledare har man rätt att skicka hem gymnaster som visar på symtom men ändå kommit till träningen. Ha därför telefonen nära till hands under gymnastens träningstid så att vi lätt kan nå er.


 • Vi följer det uppdaterade träningsschemat, vi kommer samla alla gymnaster utanför hallen innan träningarna startar och gå in gemensamt. 


 • Vi ber er därför komma i anslutning till träningsstart och åka hem direkt efter avslutad träning. 


 • Insläpp till träning sker via entrén på markplan (under huvudentrén), utsläpp från träning sker via den stora lastporten inne i hallen (på gropsidan). 


 • Vi ber de som ska hämta barn i samband med träning vara på plats utanför lastporten minst 5 minuter innan träningens slut för att underlätta överlappning av träning. 


 • Omklädningsrum är stängda för GK Splitts medlemmar, kom ombytta. 


 • Ingen publik får vistas på läktarna eller nere på träningsgolvet.


 • Vi har full förståelse för att gymnaster och ledare väljer att inte delta på träningarna. 


 • Vi kommer se till att alla som kommer in i hallen tar handdesinfektion innan träningsstart, under träning vid behov samt i slutet av en träning om så önskas. 


 • Tränarna torkar av redskap som avtorkbara samt dörrhandtag med jämna mellanrum.


 • Om vädret tillåter kan det förekomma utomhusaktiviteter såsom uppvärmning och styrka/avslutning för att minska antalet inne i hallen på samma gång. Medtag kläder för detta (gäller inte Trupp 1 och Trupp 2). 


 • Träningar kan komma att ställas in med kort varsel (upp till 1h innan) pga att tränare visar symtom. Vi kommer isåfall försöka meddela detta via mail, facebook samt uppdatera hemsidan. Kom därför ihåg att hålla er uppdaterade varje dag ert barn har träning. 


 • Samtliga gymnaster ska ha namnade vattenflaskor.


 • Träningarna läggs upp så att det inte förekommer parövningar och så att grupperna är mer utspridda än vanligt i hallen.


 • Träningsscheman har, och kan komma att, förändras. Detta är olyckligt men oundvikligt då vi måste ha tillräckligt med ledare och gymnaster i en grupp för att kunna iordningställa och bedriva en intressant och utvecklande träning.


Detta uppdraget har vi gett våra professionella tränare att utföra, vilket jag tycker att de tålmodigt gör, trots att förutsättningarna ändras eller justeras.


Vi hoppas att ni tycker att de här åtgärderna är rimliga. Det är tyvärr alltid någon som kommer i kläm vid förändringar men tyvärr kan vi inte tillmötesgå alla.


Styrelsen, GK Splitt

Gm. Peter Stigsson

Ny Vattenflaska
2020-05-07 12:48
Idag har vi packat upp nya vattenflaskor. Går att köpa via vår shop.
 
Sommargympaskola 2020!
2020-04-21 15:23

Vi öppnar nu upp för att göra en anmälan till Sommargympaskolorna 2020. Anmälan är bindande och vi hoppas såklart att vi kommer kunna genomföra Sommargympaskolorna som planerat, dock så återstår det att se i dessa tiderna som ni säkert förstår. Skulle det vara så att vi tvingas ställa in/flytta Sommargympaskolorna så kommer vi självklart ta in nya anmälningar och då blir inte denna anmälan bindande längre.

Alla gymnaster i föreningen som är födda 2015 eller tidigare hälsas välkomna att anmäla sig till vår årliga Sommargympaskola. Sommargympaskolan har varit mycket uppskattat tidigare år och vi lovar er att det kommer att bli dagar fyllda med gympa, glädje och gemenskap!

Sommargympaskolan kommer hållas under 2 olika veckor i sommar:
Perioder:
Vecka 26 (22/6-26/6).
och/eller
Vecka 27 (29/6-3/7).

Träningstider vecka 26 och 27:
Vi tränar under 3,5 h varje förmiddag måndag till torsdag, och 5 h under fredagseftermiddagen då vi kommer att avsluta veckan med en uppvisning för föräldrar och syskon!

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag: 09:30-13:00 (medtag liten fika dessa dagar)
Fredag: 13:00-18:00 (denna dag ingår mat under eftermiddagen)

OBS: Man kan välja att delta hela veckan eller så kan man välja att delta antingen en eller två dagar per vecka, och detta blir då måndag alternativt måndag och tisdag under dessa veckor, det är även helt okej att anmäla sig till båda veckor på Sommargympaskolan.

Pris 550 kr för en vecka. I priset ingår 19 h träning/aktivitet per vecka, en t-shirt och en hemlig sommarpresent, samt mat under fredagseftermiddagen.
Pris 250 kr för två dagar (mån + tis). I Priset ingår 7 h träning/aktivitet, t-shirt, samt hemlig sommarpresent.
Pris 200 kr för en dag (mån). I priset ingår 3,5 h träning/aktivitet, t-shirt samt hemlig sommarpresent.

Gör såhär för att göra din anmälan:
1. Gå in på hemsidan (https://www.gksplitt.se/start/?ID=96182)
2. Klicka på “sommargympaskolan 2020”
3. Fyll i formuläret
4. Du har anmält dig till sommargympaskolan 2020
5. Ni kommer att faktureras av oss längre fram när vi vet med större sannolikhet att vi kommer kunna genomföra sommargympaskolorna.

Tänk på att platserna tar slut fort, vi kan därför inte garantera att alla som vill, får en plats. Först till kvarn kommer därför att gälla.

Sista anmälningsdag om där finns platser över är den 22/5. Det går fram tills detta även bra att avboka sin plats , efter den 22 maj är anmälan bindande. 

Vi hoppas självklart att många av er vill vara med och få ha sommarens roligaste vecka hos oss här på GK Splitt. Ni får chans till massa träning, träffa nya kompisar och får chans till stor utveckling.


Vid frågor kontakta:
shiralee@gksplitt.se
eller 
dexter@gksplitt.se

 
Bästa hälsningar, 
GK Splitt 


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer