SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Splitt
Gymnastik

Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.

Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då på "boka plats här"
ACTIONKVÄLL HT 2021
2021-09-21 15:53

TORSDAG 7 OKTOBER

17.00-19.00

Äntligen är det dags för en ny ”Actionkväll”. På denna kväll finns det chans att prova vår nya overall för första gången samt andra nya saker i vår föreningskollektion. Där kommer finnas bland annat hoodies, tights, linnen och t-shirtar. Man beställer och betalar på plats för att efter några veckor få sina produkter levererade vid ett träningstillfälle.

Denna kväll finns där prover på allt i vår föreningskollektion på plats, i hallen annars har vi endast utvalda varor såsom overall och t-shirt att kunna prova ut storlek på – alltså är detta bästa tillfället att vara på plats för att säkert få rätt storlek beställt.

 

OBS!! Overallen är helsvart så har man den äldre versionen på overallen som passar så går det bra att ha denna. OBS!!

 

Vi kommer ha försäljare från Action & Trend i Skurup på plats samt en av deras ambassadörer, Tuva Johansson Rittemar som tränar och tävlar i JSM-truppen i GK Splitt.

 

För att ni ska kunna få så bra hjälp som möjligt så har vi gjort ett schema för när våra olika grupper har tid för utprovning av kläder från vår föreningsprofil.

17.00-17.30 → Rikstruppen, Trupp Lila, Trupp 1

17.30-18.00 → Trupp Svart, USM-truppen, JSM-truppen, USM/JSM-killar

18.00-18.30 →Trupp Rosa, Trupp Vit, Gympalek

18.30-19.00 →Trupp 2, Trupp 3, Trupp 4

 

Nedan kan ni se några bilder på kläderna som kommer kunna beställas under ”Actionkvällen”. Allt är i nyare upplaga och bättre material än tidigare.

 

OBS!! Se till att beställa just denna dag för att med säkerhet hinna få dina saker till tävlingarna denna termin.

GK Splitt söker en kanslist
2021-09-10 15:14
Tjänsten innebär att du blir ”spindeln” i nätet inom vår verksamhet.
Förutom allehanda kansliuppgifter, har man även hand om
 
Diverse arrangemang
Bidragsansökningar
Fakturering
 
Det är ett stort plus om man har erfarenhet av bokföring.
 
Tjänsten är på 50%
Lön enligt ök.
 
Har du tränarutbildning så kan det eventuellt ge möjlighet att utveckla tjänsten framöver. 
 
Skicka skriftlig ansökan med CV till kansli@gksplitt.se, senast den 24/9-21.
Ämne ”Kanslist”
 
För frågor rörande tjänsten kontakta Peter Stigsson, 070-324 38 95
Delikatesskungen 2021!
2021-09-10 11:10

Hej!

 

Nu är det dags för den årliga försäljningen av Salamikorvar, cheddarost, chokladpraliner, olivolja och dragerad lakrits och mandel! Detta är mycket uppskattade och lättsålda produkter som genererar en stor förtjänst till föreningen. Detta är såklart valfritt om man vill sälja dessa produkter och samtidigt stötta föreningen, men vi lovar er att det är väldigt bra produkter.

 

Sista inlämningsdag för din beställning är fredag den 5/11 vecka 44. Alla produkter levereras v 47. Ni kommer att få ett mejl när det går bra att hämta produkterna. Om du skriver in din beställning försent är det stor risk att din beställning inte kommer med. Man kan redovisa sina sålda produkter via Delikatess Kungens hemsida eller via deras app. Med appen kan du som deltagare lägga din order direkt till kundsidan, få säljtips, se coachfilmen, produktinformation och ta del av sälj toppen (anonym, inga namn syns).

OBS!! Delikatesskungen har släppt en ny version av appen så glöm inte uppdatera den från tidigare år.

 

Vi ställer inte några krav på att man ska sälja ett visst antal produkter utan hoppas på att alla gör sitt bästa. Däremot lottar vi (GK Splitt) ut priser bland dem som säljer följande:

 

5 – 9 korvar/ostar/praliner – du har chans att vinna ett presentkort på 200 kr.

10 – 14 korvar/ostar/praliner – du har chans att vinna ett presentkort på 400 kr.

15 korvar/ostar/praliner eller fler – du har chans att vinna ett presentkort på 600 kr.

20 korvar/ostar/praliner eller fler – alla får en liten present.

 

Kom ihåg att dina kunder kan köpa antingen till sig själva eller för att ge bort som gåva, julklapp eller till sina anställda. En del kunder köper för att de tycker om salami/ost/praliner/ - andra för att hjälpa dig att samla in pengar. Den levereras dessutom i en fin presentförpackning, så det är ett enkelt sätt för många att hitta en bra present.

 

Gruppkoden för appen och er kundsida kommer på etiketten som sitter på ert säljpaket. Men står även här i mailet; 539401. Logga in när ni fått hem era säljpaket och registrera er, då kan ni kontinuerligt lägga in era beställningar.

Genom appen kan man aktivera sin egna säljsida. Dela säljsidan enkelt på sociala medier eller skicka den till familjen, vänner och släkten genom sms eller e-post. På så sätt blir din säljsida synlig för många!

Inga inlämnade lappar godkänns, allt ska skrivas in på din egna sida på nätet eller via appen.

Har ni några frågor eller behöver hjälp med era beställningslistor går det bra att mejla petronella.b@hotmail.com.

 

Redovisning av pengar: OBS NYTT FÖR I ÅR!

När leveransen av Delikatesskungen kommit till GK Splitt kommer ni att få ut ett mejl där det står dagar/tider då man är välkommen att hämta sin beställning. Nytt för i år är att man i samband med hämtning av sin beställning kommer att swisha summan man sålt för, vi kommer att ha värdar på plats som kommer hjälpa dig så att allt går så smidigt som möjligt. Summan swishas till 123 580 04 20. Har man ingen möjlighet att swisha får man höra av sig. 

OBS, tänk på att vi fortfarande inte får lov att ha någon publik, vi ber er därför att hämta ut direkt nere vid den stora porten. 

 

Gå gärna in på deras hemsida för att läsa på mer www.delikatesskungen.se

 

Gympahälsningar från

Petronella Bengtsson

GK Splitt 

SEMESTER
2021-07-15 14:29

Nu går föreningen på tre veckors semester vecka 29. 30 och 31. Vi ber er därför om förståelse på om svar på mail och liknande dröjer. 

Hoppas ni alla har en härlig sommar, vi ser fram emot att träffas till hösten! 

 

Där finns fortfarnade platser kvar i en del grupper till hösten, in och säkra er plats så att ni får träna gymnastik hos oss. 

 

Vänligen, GK Splitt 

Vi rustar för en smidig logistik under byggtiden med YTKs padelhall
2021-04-28 09:09

Nu går bygget igång med YTKs padelhall vilket gör att de kommer att stänga befintlig inkörsel till Sparbanken Syd-Stadion för att för att göra området säkert för både allmänheten och för de som jobbar på byggplatsen. All biltrafik sker via Missunnavägen, väster om entrén till hallen. Cyklister och gångtrafikanter hänvisas till gångtunneln under Missunnavägen. Därmed blir den enda möjligheten att ta sig till entrén via den västra sidan.

 

Mvh

GK Splitt

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer