Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Splitt
Gymnastik
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.

Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då på "boka plats här"
Delikatesskungen 2019
2019-09-13 14:08


Hej!

Nu är det dags för den årliga försäljningen av Salamikorvar, cheddarost, chokladpraliner, olivolja och dragerad lakrits och mandel! Detta är mycket uppskattade och lättsålda produkter som genererar en stor förtjänst till föreningen. Detta är såklart valfritt om man vill sälja dessa produkter och samtidigt stötta föreningen men vi lovar er att det är väldigt bra produkter.


Senaste inlämningsdag för din beställning är måndagen den 28/10 vecka 44. Alla produkter levereras v 47. Ni kommer att få ett mejl när det går bra att hämta produkterna. Om du skriver in din beställning försent är det stor risk att din beställning inte kommer med. Man kan redovisa sina sålda produkter via Delikatess Kungens hemsida eller via deras app. Med appen kan du som deltagare lägga din order direkt till kundsidan, få säljtips, se coachfilmen, produktinformation och ta del av sälj toppen (anonym, inga namn syns).


Vi ställer inte några krav på att man ska sälja ett visst antal produkter utan hoppas på att alla gör sitt bästa. Däremot lottar vi (GK Splitt) ut priser bland dem som säljer följande:


5 – 9 korvar/ostar/praliner – du har chans att vinna ett presentkort på 200 kr i en sportaffär.

10 – 14 korvar/ostar/praliner – du har chans att vinna ett presentkort på 400 kr i en sportaffär.

15 korvar/ostar/praliner eller fler – du har chans att vinna ett presentkort på 600 kr i en sportaffär.

20 korvar/ostar/praliner eller fler – alla får en liten present.


Kom ihåg att dina kunder kan köpa antingen till sig själva eller för att ge bort som gåva, julklapp eller till sina anställda. En del kunder köper för att de tycker om salami/ost/praliner/ - andra för att hjälpa dig att samla in pengar, även om de inte alls tycker om salami/ost/praliner! Den levereras dessutom i en fin presentförpackning, så det är ett enkelt sätt för många att hitta en bra present.

Alltså, även om dina kontakter inte tycker om salami/ost/praliner så kan de ändå vara intresserade av att köpa!

Gruppkoden för appen och er kundsida kommer på etiketten som sitter på ert säljpaket. Men står även här i mailet; 194621. Logga in när ni fått hem era säljpaket och registrera er, då kan ni kontinuerligt lägga in era beställningar.

Genom appen kan man aktivera sin egna säljsida. Dela säljsidan enkelt på sociala medier eller skicka den till familjen, vänner och släkten genom sms eller e-post. På så sätt blir din säljsida synlig för många!

Inga inlämnade lappar godkänns, allt ska skrivas in på din egna sida på nätet eller via appen.


Redovisning av pengar:
Senast en vecka efter leveransen ska hela summan redovisas. Du erhåller en lapp med din slutliga summa, i samband med att du hämtar din beställning.


Gå gärna in på deras hemsida för att läsa på mer www.delikatesskungen.se

Gympahälsningar från
Petronella Bengtsson
Kansliet, GK Splitt 

DAGS FÖR SPLITTLOPPIS
2019-09-09 11:16

NÄR:

Lördag och söndag den 28-29 september
8:30 – 14:30 båda dagar


VAR:
Sparbanken Syd Stadion
Spaljégatan 14 Ystad


LÄMNA IN TILL FÖRSÄLJNING:
Om ni vill sälja saker under Splittloppisen så är det bara till att lämna in en eller flera påsar med era saker som ni vill sälja. Sakerna ska vara namnade (namn och grupp) och prisade. Lämna in sakerna senast fredag den 27e september, men gärna så snart som möjligt. Vi tar hand om försäljningen åt er och av det ni får sålt går 20 % till föreningen.

(I samband med inlämning av saker till försäljning vill vi ha en lapp med kontouppgifter så att man kan få utbetalt pengarna man tjänat. Vi behöver då förnamn, efternamn, personnummer, bank, clearingnummer och kontonummer).


VAD KAN MAN SÄLJA/FYNDA:

Man får sälja allt som har med idrott och träning att göra. Det som är mest populärt är självklart gympadräkter, tigts, linnen, t-shirtar, shorts och överdragskläder men även mycket annat. Hoppas många av er vill vara med och sälja era saker och även köpa under vår loppis.


TÄNK PÅ:
Det man inte får sålt under loppisen får man tillbaka under en träning veckan efter Splittloppisen. Pengarna betalas även de ut veckan efter Splittloppisen.


Frågor eller funderingar? Hör av er via mail till shiralee@gksplitt.se


OBS!! VI TAR ENDAST EMOT SWISH ALTERNATIVT JÄMNA PENGAR SÅ VI JOBBAR MOT ATT BLI EN HELT KONTANTFRI FÖRENING. 

Nya lås
2019-09-06 13:26
Tack till Alarm-tjänst Tomelilla för nya lås till våra dörrar!

Vänligen GK Splitt 
Annons Tränare i GK Splitt
2019-09-03 12:51
Vilka är vi? GK Splitt är en av de största föreningarna i Ystad med ca 600 aktiva gymnaster. Vi växer och utvecklas hela tiden. I dagsläget har vi 21 gymnastikgrupper på olika nivåer inom truppgymnastik. 

Titta gärna in på vår hemsida (www.gksplitt.se) så hittar du mer information om föreningen och de olika grupperna.

Vem söker vi? Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla föreningen och driva den framåt. Framförallt kommer du vara med och driva vår tävlingsverksamhet.
Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att bedriva en planerad och strukturerad träning och ha en terminsplanering som följs.

Ansvarstagande, målmedvetenhet, samarbetsförmåga och en god förebild är egenskaper som krävs.
Vad krävs? Erfarenhet av att träna gymnaster på olika nivåer. Utbildning steg 2 eller motsvarande i tumbling och trampett, med ambition att utbildas vidare.

Du ska kunna visa upp ett aktuellt utdrag från belastningsregistret.
Anställning Tillsvidareanställning på 50-100%. Provanställning i 3 månader med start enligt överenskommelse.

Skicka ansökan till: Dexter McGowan, Sportchef i GK Splitt 
dexter@gksplitt.se 
+46703826704
Kom till Ystad Arena
2019-09-01 14:09

Idag står vi i Ystad Arena för att visa upp vår underbara förening, kom gärna fram och säg Hej! 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer