SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikklubben Splitt
GK SPLITT

Välkommen!

Välkommen till vår hemsida!

 
GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.
 
Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då HÄR
Agnes får årets idrottsledarstipendier
2024-04-19 09:54

Vi säger Stort Grattis till vår ungdomstränare Agnes som i år är 1 av 250 st som får ett av Skånes idrottsledarstipendier! 

Agnes är en av våra yngre tränare som varje vecka spenderar flera timmar i hallen med att lära ut gymnastik till våra yngre gymnaster! Tack för all tid du lägger ner i hallen! 

TACK till Sparbanken Skåne och RF-SISU Skåne för allt ni gör för barn och ungdomsidrotten i Skåne!  

 

 

SUMMERCAMP 2024
2024-04-12 10:12
 
Sommargympaskola 2024
2024-04-08 14:45

Sommargympaskola 2024

Alla gymnaster i föreningen som är födda 2019 eller tidigare hälsas välkomna att anmäla sig till vår årliga Sommargympaskola. man behöver ej ha några tidigare gymnastik kunskaper och alla är välkomna oavsett vilken förening du är aktiv i. Är du inte medlem sen tidigare så kommer det en extra avgift på 180 kr för licens. Sommargympaskolan har varit mycket uppskattad tidigare år och vi lovar er att det kommer att bli dagar fyllda med gympa, glädje och gemenskap! Sommargympaskolan kommer hållas under 2 olika veckor i sommar:

 

Perioder: V 26 och V 32!
V 26- Tisdag- Fredag 25/6-28/6

v 32 - Tisdag -Fredag 6/8-9/8

 

Träningstider vecka 26 och 32:
Vi tränar under 4 h varje förmiddag, tisdag till fredag, och 6 h under fredagseftermiddagen då vi kommer att avsluta veckan med en uppvisning i hallen 17:00-18:00 där vi visar upp vad vi tränat på under veckan.

Tisdag, onsdag och torsdag: 09:30-13:30 (medtag en fika dessa dagarna, gärna något matigare så man klarar av träningarna, vi lämnar godis och kakor hemma). 

Fredag: 12:00-18:00 (denna dag ingår mat under eftermiddagen, vi kommer att äta ca 14:30).

 

OBS: Man kan välja att delta hela veckan eller så kan man välja att delta två dagar per vecka, och detta blir då tisdag och onsdag under dessa veckor, det är även helt okej att anmäla sig till båda veckor på Sommargympaskolan. Ta gärna med skor för att vi kunna vistas utomhus. 

Pris 900 kr för en vecka. I priset ingår träning alla 4 dagar, en sommargympaskola t-shirt, en hemlig sommarpresent, saft alla dagar under fikan samt mat under fredagseftermiddagen. Pris 500 kr för två dagar (Tis + Ons). I priset ingår träning 2 dagar, t-shirt, samt hemlig

sommarpresent och saft under fikan.

 Gör såhär för att anmäla dig:

  1.   Gå in på hemsidan www.gksplitt.se
  2.   Klicka in dig på fliken ”boka plats här” och välj gruppen ”övrigt”
  3.   Välj den veckan du vill delta i samt om du vill delta hela veckan eller två dagar. Vill du      delta i båda veckorna måste du anmäla dig  båda veckorna.
  1.   Följ instruktionerna och fyll i tröjstorlek samt matallergier.
  2.   Du är nu anmäld till årets Sommargympaskola 2024

Tänk på att platserna kan ta slut fort, vi kan därför inte garantera att alla som vill får en plats. Först till kvarn kommer därför att gälla. Sista anmälningsdag om där finns platser över är den 27/5. Det går fram tills dess går det även bra att avboka sin plats, efter den 27/5 är anmälan bindande.
Vi hoppas självklart att många av er vill vara med och få ha sommarens roligaste vecka hos oss här på GK Splitt. Ni får chans till massa träning, träffa nya kompisar och får chans till stor utveckling då där är gott om duktiga tränare som kommer göra sitt yttersta för att alla gymnaster ska få det mesta ut av veckan.

Vid frågor kontakta:
kansli@gksplitt.se 

 

 

Glad påsk önskar GK Splitt!
2024-03-28 20:04

Nu kör snart JOYNA i gång sin försäljning till 3:e april.
Passa på nu över påskhelgen att registrera er som säljare så ni kan starta försäljningen direkt till 3:e april, för då har Folkspel sin lanseringskampanj på att om man värvar 5 prenumeranter under april så får du ett presentkort på 500kr Intersport!

Utöver det har vi 100st eller fler registrerade säljare i klubben till 7:e april 23:59 är vi med på en utlottning av 100.000kr till klubben, så var med nu & se till att registrera er idag!

Nedan har ni er registreringslänk för att bli säljare i vår klubb:

GK Splitt

 

 

JOYNA är ett digitalt prenumerationslotteri som säljs av svenska föreningar & organisationer. Vi har fått tillfälle att vara med lanseringen & det kommer innebära en återkommande men också ny intäkt till vår förening, på en insats!

För varje såld prenumeration så får klubben 50kr varje månad!

Säljer vi 200 prenumerationer så innebär det en årsintäkt på 120.000kr.

JOYNA-lotteriet har vinster upp till 10 miljoner varje vecka & säljs enkelt med en länk som ni har tillgång till 3:e april & framåt.

Se nedan informationsfilm om JOYNA:

 

https://www.youtube.com/watch?v=5wttJ42rbvY

Sommargympaskolan och Summer Camp 2024
2024-03-22 14:57
 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer