SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Splitt

Välkommen!

Välkommen till vår hemsida!

 
GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.
 
Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då HÄR
Bokningsinformation
2023-05-22 16:53

För gymnaster som tränat hos oss under våren 2023  öppnar anmälan den 29 Maj kl. 08.00
För nya medlemmar öppnar anmälan den 5 Juni  kl. 08.00.

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats. Klicka på gruppen för att få upp mer information om den.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.gksplitt.se

Observera att man endast anmäler till träningsgrupperna, om man går i en tävlingsgrupp så flyttas man automatiskt över till nästa träningsperiod. 

 

Vi kommer öppna så många platser som vi just nu har tränare till, vilket betyder att vi kan öka platser under terminens gång när vi får in fler tränare. 

Sommargympaskolan 2023
2023-04-24 13:37

Alla gymnaster i föreningen som är födda 2018 eller tidigare hälsas välkomna att anmäla sig till vår årliga Sommargympaskola. Sommargympaskolan har varit mycket uppskattad tidigare år och vi lovar er att det kommer att bli dagar fyllda med gympa, glädje och gemenskap! Sommargympaskolan kommer hållas under 2 olika veckor i sommar:

 

Perioder:
Vecka 27 (tis 4/7- fre 7/7 

Vecka 32 (tis 8/8- fre 11/8)

Träningstider vecka 27 och 32:
Vi tränar under 4 h varje förmiddag Tisdag till torsdag, och 6 h under fredagseftermiddagen då vi kommer att avsluta veckan med en uppvisning i hallen 17:00-18:00 där vi visar vad vi tränat på under veckan.

Tisdag, onsdag och torsdag: 09:30-13:30 (medtag en fika dessa dagar). 

Fredag: 12:00-18:00 (denna dag ingår mat under eftermiddagen, vi kommer äta ca 14:30).

 

OBS: Man kan välja att delta hela veckan eller så kan man välja att delta två dagar per vecka, och detta blir då tisdag och onsdag under dessa veckor, det är även helt okej att anmäla sig till båda veckor på Sommargympaskolan.

Pris 900 kr för en vecka. I priset ingår träning alla 4 dagar, en sommargympaskola t-shirt i funktionsmaterial, en hemlig sommarpresent, saft alla dagar under fikan samt mat under fredagseftermiddagen.

Pris 500 kr för två dagar (Tis + Ons). I priset ingår träning 2 dagar, t-shirt, samt hemlig

sommarpresent och saft under fikan.

 Gör såhär för att anmäla dig:

  1.   Gå in på hemsidan www.gksplitt.se
  2.   Klicka in dig på fliken ”boka plats här” och välj gruppen ”övrigt”
  3.   Välj den veckan du vill delta i. Vill du delta i båda veckorna måste du anmäla dig i

            båda veckorna.

  1.   Följ instruktionerna och fyll i tröjstorlek samt matallergier.
  2.   Du är nu anmäld till årets sommargympaskola 2023

Tänk på att platserna kan ta slut fort, vi kan därför inte garantera att alla som vill får en plats. Först till kvarn kommer därför att gälla.Sista anmälningsdag om där finns platser över är den 28/5. Det går fram tills detta även bra att avboka sin plats, efter den 28/5 är anmälan bindande.


Vi hoppas självklart att många av er vill vara med och få ha sommarens roligaste vecka hos oss här på GK Splitt. Ni får chans till massa träning, träffa nya kompisar och får chans till stor utveckling då där är gott om duktiga tränare som kommer göra sitt yttersta för att alla gymnaster ska få det mesta ut av veckan.

Vid frågor kontakta:
kansli@gksplitt.se 

DET VANKAS DISCO
2023-03-17 13:07
Kom på disco hos oss den 1 april
 
PÅSKLOVSGYMPASKOLA 2023
2023-03-10 14:10

Vi öppnar nu upp för att göra en anmälan till vår Påsklovsgympaskola 2023. Anmälan är bindande - vid skada eller sjukdom ber vi er höra av er till kansliet för vidare diskussion.

 

Alla gymnaster som är födda 2018 eller tidigare hälsas välkomna att anmäla sig till vår omtyckta gympaskola. Vi lovar er att det kommer att bli dagar fyllda med gympa, glädje och gemenskap. Gymnasterna kommer få träna på sin nivå och vara indelade i olika led. (Om man inte går på gymnastik går det även bra att delta men man behöver då betala till extra för en licens). Vi vill poängtera att de är upp till vårdnadshavare att avgöra om ditt barn oavsett ålder klarar av att delta dessa dagar. 

 

Period:Vecka 14 (3/4 - 5/4)

Träningstider under påsklovsgympaskolan:
Vi tränar under 3,5 h förmiddagarna måndag och tisdag, på onsdagen tränar vi 4 h.

Måndag och tisdag: 09:30-13:00
Onsdag: 9.30-13.30
OBS!! Medtag liten fika till dessa dagar, vi bjuder på saft till fikan varje dag. Tänk på att ha en bra fika t.ex. yoghurt, macka, frukt, majskakor eller liknande (lämna kakor, godis och choklad hemma).

Pris: 600 kr 

Gör såhär för att göra din anmälan:
1. Gå in på hemsidan (www.gksplitt.se)
2. Klicka på “boka plats här”
3. Logga in och tryck in på “övrigt” och boka en plats i gruppen “Påsklovsgympaskola”
4. Du har nu anmält dig till Påsklovsgympaskolan 2023. Vi ses den 3/4, 9:30. 

Tänk på att platserna kan ta slut fort, vi kan därför inte garantera att alla som vill får en plats. Först till kvarn kommer därför att gälla.

Sista anmälningsdag om där finns platser över är den 26/3. Det går fram tills detta även bra att avboka sin plats, efter den 26/3 är anmälan bindande.

Vi hoppas självklart att många av er vill vara med och få ha ett roligt påsklov hos oss här på GK Splitt. Ni får massa träning, träffa nya kompisar och även chans till mycket träning och därmed även utvecklas som gymnast. 

Vid frågor kontakta:
kansli@gksplitt.se
Bästa hälsningar,
GK SplittBli blodgivare idag!
2023-02-17 12:29

Två goda gärningar på en gång. Under 2023 har Sparbanken Skåne beslutat att för varje ny blodgivare kommer de att skänka 1000:- till valfri förening. För mer information, gå in på deras hemsida.

 

Vänta inte, bli blodgivare idag och rädda liv!

Blodgivare med Sparbanken Skåne | Sparbanken Skåne (sparbankenskane.se)

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer