Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Splitt
Gymnastik

Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.

Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då på "boka plats här"
Beställa Julklappar
2020-12-03 13:57
Önskar man beställa julklappar från våra profilkläder och accessoarer från Craft via shopen och ska vara säkra på att få dem till jul är sista  beställningsdag den 9 december.

Vi kommer behålla Crafts kollektion hela 2021.

Mvh

Kansliet
Anmälningsinformation inför VT2021
2020-12-02 13:35

Hej!

Hoppas ni njutit av en rolig men annorlunda hösttermin pga Covid-19 hos oss i GK Splitt som kommer avslutas med en Julshows inspelning den 19-20/12. Julshowen kommer sändas den 3/1 kl.17.00 via Solidsport. Länken till sändningen kommer finns på vår hemsida. Som varje termin krävs det en nyanmälan för de gymnaster som tränar i en träningsgrupp (Gympalek, Trupp 1, Trupp 2, Trupp 3, Trupp 4).

 

Gympalek för de födda 2017 & 2018
Trupp 1 för de föda 2015 & 2016
Trupp 2 för de födda 2013 & 2014
Trupp 3 för de födda 2011 & 2012
Trupp 4 för de födda 2010 och tidigare

 

Mer om detta går att läsa på vår hemsida www.gksplitt.se observera att träningstiderna i dagsläget är preliminära. Vi kommer göra allt vi kan för att slippa ändra det som står men kan inte lova något.

 

Vi erbjuder både tränings- och tävlingsgrupper, var uppmärksam på att läsa om varje grupp innan du anmäler ditt barn inför vårterminen. Detta erbjuder vi för att det ska finnas grupper för alla oavsett ens mål eller tanke med träningen.

 

Anmälan till träningsgrupperna för er som tränat hos oss under hösten öppnar fredag den 4 december kl.14.00, ni har alltså förtur att anmäla er till våren innan nya gymnaster får chansen att anmäla sig. För nya medlemmar öppnar anmälan torsdag den 17 december kl.14.00. Det är precis som förra terminen först till kvarn som gäller. Vi vill påpeka att detta är den påminnelsen man får gällande anmälan inför våren så skriv upp i kalendern och sätt påminnelse på telefonen så att inget barn som vill gympa står utan grupp i vår. Gör ni en intresseanmälan till en tävlingsgrupp kan ni vänta med att boka in ert barn i en träningsgrupp, vi löser en plats i en träningsgrupp efter provträningen om det behövs.

Observera att även om man haft plats hos oss tidigare termin så innebär det inte att man kommer ha det automatiskt till hösten utan man MÅSTE göra en ny anmälan via vårt bokningssystem.

 

Nedan förklaras det stegvis hur ni ska gå tillväga för att kunna genomföra en anmälan.

1. Gå in på vår hemsida www.gksplitt.se
2. Tryck på fliken ”Boka plats här”
3. Logga in för att boka en plats alternativt skapa ett konto
4. Välj därefter ditt barns namn som kommer komma upp på sidan
5. Välj det år ditt barn är född under åldersfliken, det kommer då komma upp de grupper som passar ditt barn. Observera att det inte går att boka en plats i våra tävlingsgrupper utan endast i träningsgrupperna. Är ni intresserade av att träna i en tävlingsgrupp görs en intresseanmälan under fliken intresseanmälan.
6. Leta upp den grupp som passar er och ert barn bäst och boka en plats. Följ sedan instruktionerna gällande kortbetalning för att säkra en plats åt ert barn.

 

Har ni några frågor om grupperna, vårterminen 2021 eller något annat ber vi er höra av er via mejl till kansli@gksplitt.se så ska vi besvara era frågor så bra det bara går.

Första träningstillfället på vårterminen (vecka 4) kommer vara ett prova-på tillfälle, om man önskar säga upp sin plats efter den första träningen på terminen MÅSTE man höra av sig omgående för att kunna få tillbaka träningsavgiften och för att kunna lämna platsen vidare åt nästa barn i kö. Man kommer inte få tillbaka licensavgift och medlemsavgift eftersom dessa kostnader förbrukas i samband med att anmälan görs, dock är det möjligt att få träningsavgiften återbetald om man hör av sig omgående efter första träningstillfället och säger upp sin plats.

 

Med vänlig hälsning,
GK Splitts kansli
0722446695
kansli@gksplitt.se

 

Uppdaterad information angående Covid-19 inom familjen
2020-12-02 10:34

Vid bekräftad covid-19 i familjen

• Friska, symptomfria gymnaster och ledare måste stanna hemma från träningen så länge någon i familjen är sjuk i covid-19. 


Vid bekräftad covid-19 smitta:

·         Kontakta din ledare eller maila till föreningen

·         Övriga i gruppen ska, även om man inte har några symptom, tänka på att man kan vara smittad, vara uppmärksam på symptom under hela inkubationstiden (2-14 dagar, vanligast 5 dagar)

·         Vid symptom, isolera sig, läs på 1177.se vad som gäller

·         Under väntan på provsvaret, beter man sig som om man har covid-19

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen i GK Splitt

Intresseanmälan till tävlingsgrupp
2020-11-30 15:17

Vi erbjuder både tränings- och tävlingsgrupper i vår verksamhet. Detta erbjuder vi för att det ska finnas grupper för alla oavsett ens mål eller tanke med träningen. Det har blivit dags att anmäla sitt intresse till tävlingsgrupp.


Låter tävlingsgrupp som något för ditt barn ber vi er göra en intresseanmälan under fliken "Intresseanmälan” https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=100137407 på hemsidan senast söndag den 29e november, glöm inte specificera vilken grupp intresseanmälan är till som kommentar på anmälan. Det är viktigt att man läser igenom kravprofilen för de olika tävlingsgrupperna för att kunna avgöra om det känns som rätt grupp för en eller inte. Kravprofilerna hittar ni under varje enskild grupps flik. Vi kommer någon gång efter den 29e november ta kontakt med er och informera mer om exakta tider för provträning osv. Alltså kommer alla barn som önskar provträna att få chansen till detta. 


Provträningarna kommer mest troligt ligga vecka 2, 3 & 4. Efter provträningarna tas ett beslut i samspråk med ledare, förälder och gymnast angående fortsatt medverkan i gruppen alternativt om där finns en annan grupp som passar bättre. Denna information mejlas ut kort efter sista provträningstillfället. Vi hoppas att där är några som är sugna på att testa i våra tävlingsgrupper. Dock är det viktigt att förstå att det är en provträning, och bara för att man provtränar innebär inte detta att det kommer ske en automatisk förflyttning till en tävlingsgrupp. Tiderna som står under varje grupp på hemsidan är nya för nästa termin dock preliminära. 


Tävlingsgrupper och åldrar:

Trupp Vit födda 2012 (och undantag för de födda 2013)

Trupp Svart födda 2011

Trupp Rosa födda 2010

Trupp Lila födda 2009 & 2008

Rikstruppen födda 2008 och tidigare

USM/JSM truppen födda 2008 och tidigare


Vi förstår att det kan finnas en del frågor kring detta precis som kring allt annat och då ber vi er som vanligt höra av er med frågor till någon av nedanstående mejl.


shiralee@gksplitt.se

dexter@gksplitt.se


Så fort vi vet när det blir provträning så kommer vi höra av oss till de som gjort en intresseanmälan för detta, passar inte dessa veckor så löser vi det på något annat sätt såklart. 


Vänligen,

Ledarna i tävlingsgrupperna

GK Splitt

Bingolottos Julkalendrar och Uppesittarlotter
2020-11-27 13:44

Bingolottos Julkalendrar och Uppesittarlotter 

Önskar man köpa julkalender eller uppesittarlott går man in via Beställning av Bingolottos Julkalender & Uppesittar på vår hemsida och fyller i formuläret. Vi kontaktar er sedan via mail hur man betalar dem och vi lämnar ut kalendrarna i samband med träning. Pris 100:-/st per lott eller kalender. OBS! Beställningen är bindande. Begränsat antal finns.

Har ni några frågor kontakta Madeleine på kansliet kansli@gksplitt.se

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer