SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikklubben Splitt
GK SPLITT

Välkommen!

Välkommen till vår hemsida!

 
GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.
 
Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då HÄR
Disco!!
2023-09-20 08:28

Var: Sparbanken Syd Stadion

Adress: Spaljegatan 14, 27152 Ystad

Datum: 30 September 

Tid: 

Disco 1 -  16:30-18:00 för de födda 2018-2015

Disco 2 18:15-20:00 för de födda 2014 och tidigare 

Åldern är endast en rekommendation man får såklart välja vilket disco man vill gå på. 

 

Inträde: 50Kr (gärna swish) 

Försäljning: Det kommer säljas godis, chips, popcorn, läsk och saft 

Betalning: Antingen betalar man direkt med swish alternativt köper en voucher (betalas med swish) vid insläppet som man sen handlar för i kiosken. På detta sättet slipper barnen ha med sig kontanter och det gör inget om man inte har tillgång till swish.

Övrigt: Man får gärna komma på discot oavsett om man går på gymnastik hos oss eller inte, desto fler som kommer desto roligare. 

 

OBS! Vi tar alltså inte kontanter alternativt endast jämna kontanter då vi inte kan garantera växel tillbaka! 

 

Vi ses där, Discohälsningar från GK Splitt 

Höstlovsgympaskola 2023
2023-09-19 13:11

Vi öppnar upp anmälan för Höstlovsgympaskolan 2023!

Alla gymnaster i föreningen som är födda 2018 eller tidigare hälsas välkomna att anmäla sig till vår Höstlovsgympaskola. Vi lovar er att det kommer att bli dagar fyllda med gympa, glädje och gemenskap.

Höstlovsgympaskolan kommer hållas under vecka 44:

Period:
Vecka 44 TIsdagen 31/10-  Tors 2/11

Träningstider under Höstlovsgympaskolan:
Vi tränar under 3,5 h förmiddagarna Tisdag, onsdag och trosdag. 

Tisdag- Torsdag: 09:30-13.00
OBS!! Ta med en liten fika för att fylla på med energi under dagen. Gärna frukt, riskakor eller mackor. Vi lämnar godis hemma. Vi bjuder på saft alla dagar! 

Pris: 600kr för alla dagar 

 

Gör såhär för att anmäla dig:
1.  Gå in på hemsidan (www.gksplitt.se)
2. Välj fliken “boka plats här” 

 1. Välj gruppen Övrigt och Höstlovsgympaskolan 
 2. Följ instruktionerna och boka din plats 

Tänk på att platserna kan ta slut fort, vi kan därför inte garantera att alla som vill får en plats. Först till kvarn kommer därför att gälla.

Sista anmälningsdagen om det finns platser över är den 25/10. Det går fram tills detta även bra att avboka sin plats, efter den 25 oktober är anmälan bindande.

Vi hoppas självklart att många av er vill vara med och få ha ett roligt höstlov hos oss här på GK Splitt. Ni får massa träning, träffa nya kompisar och även chans till mycket träning och därmed även utvecklas som gymnast. 

Vid frågor kontakta:
Kansli@gksplitt.se
Bästa hälsningar,
GK Splitt

 

Delikatesskungen
2023-09-18 11:06

Nu är det dags för den årliga försäljningen av salamikorvar, cheddarost, chokladpraliner, olivolja, vingummin, mandlar och dragerad lakrits.  Detta är mycket uppskattade och lättsålda produkter som genererar en stor förtjänst till föreningen. 

 

Sista inlämningsdag för din beställning är söndag den 5/11 vecka 44. Alla produkter levereras Vecka 47. Ni kommer att få ett mejl när produkterna har anlänt och det går bra att hämta produkterna. Om du skriver in din beställning försent är det stor risk att din beställning inte kommer med. 

 

Hur funkar det?

 • Ladda ner appen delikatesskungen
 • Välj Deltagare 
 • Logga in med Din mejladress samt koden 960070
 • I appen kan ni se produktinformation, säljtips och coachfilmen. 
 • Genom appen kan man aktivera sin egna säljsida. Dela säljsidan enkelt på sociala medier eller skicka den till familjen, vänner och släkten genom sms eller e-post. På så sätt blir din säljsida synlig för många!
 • Ni lägger er order direkt i appen eller via delikatesskungens hemsida. 
 • Ni kan kontinuerligt lägga in era beställningar.
 • Sista dagen för beställning är Söndagen 5/11. 
 • Vi skickar ut mejl/uppdaterar sociala medier  när produkterna kommit och då är ni välkomna till hallen för att hämta.
 • När ni hämtar produkterna betalar ni samtidigt med Swish. För att ni ska slippa lägga ut hela summa själva rekommenderar vi att ni tar betalt direkt när ni säljer en produkt. 

 

Vi ställer inte några krav på att man ska sälja ett visst antal produkter utan hoppas på att alla gör sitt bästa. Däremot lottar vi i GK Splitt ut priser bland dem som säljer följande:

7 – 11 korvar/ostar/praliner – du har chans att vinna ett presentkort på 200 kr.

12 – 16 korvar/ostar/praliner – du har chans att vinna ett presentkort på 400 kr.

17 korvar/ostar/praliner eller fler – du har chans att vinna ett presentkort på 600 kr.

23 korvar/ostar/praliner eller fler – alla får en liten present.

 

Vem kan jag sälja till? 

Grannar, familjen eller varför inte ett företag? Produkterna är perfekta gåvor eller julklappar till vänner eller anställda. Produkterna levereras dessutom i en fin presentförpackning redo för att lämnas ut. 

 

Varför ska jag köpa? 

En del kunder köper för att de tycker om salami/ost/praliner/ - andra för att hjälpa dig att samla in pengar. 

 

Inga inlämnade lappar godkänns, allt ska skrivas in på din egen sida på nätet eller via appen.
Har ni några frågor eller behöver hjälp med era beställningslistor går det bra att mejla Kansli@gkplitt.se 

 

Betalning:
När leveransen av Delikatesskungen kommit till GK Splitt kommer ni att få ut ett mejl där det står dagar/tider då man är välkommen att hämta sin beställning(V47). Betalning sker i samband med att hämtningen av din beställning, du kommer då swisha summan du sålt för.  Vi kommer ha värdar på plats för att hjälpa dig så allt ska gå så smidigt så möjligt. Vi rekommenderar därför att ni tar betalt av era kunder direkt för att ni själva ska slippa ligga ute med summan. Men ni bestämmer själva hur ni vill göra. Summan swishas till 123 580 04 20 när ni hämtar beställningen. Har man ingen möjlighet att swisha får man höra av sig. Hämtning sker nere vid stora porten. Gå gärna in på deras hemsida för att läsa på mer www.delikatesskungen.se

Kick-off HT23
2023-08-21 14:02

I Lördags genomförde vi vår årliga kick- off för våra tränare inför höstterminen. Under dagen fick alla ledare chansen att prata och lära känna sina härliga hjälptränare. Dagen bestod av fem olika pass, bland annat allmän info, workshop med RF-Sisu samt dagens mest efterlängtade pass passningsteckning. Tack till alla ledare för en grym dag och tack till alla våra stjärnor till demo-gymnaster som hjälpte oss under dagen! Tack till Ica supermarket Ystad för sponsring av Dricka och frukt till alla tränare!

Terminsstart v35
2023-08-12 09:29

Hej alla! 

Terminsstarten för våra träningsgrupper är Vecka 35! 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer