SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gymnastikklubben Splitt
GK SPLITT

VIKTIGT ATT LÄSA

Nedan hittar ni information både om vår Klubbkollektion från Craft och även information gällande skötselråd av dräkter, beställningsdatum för specialsydda dräkter osv. 

 

Se till att vara påläst så att det inte sker onödiga missförstånd. 

Info Klubbkollektion från Craft

Vänligen uppmärksamma att det inte är returrätt på tryckta produkter.

Leveranstid

Beräknad leveranstid är 2-3 veckor från mottagen beställning, vid eventuella slutförsäljningar kontaktar vi Er inom kort.

 

Frakt och Leverans

För frakt och leverans av er beställning finns tre alternativ. Hämtas i butik (Korrehusgatan 3 i Skurup), via DHL Servicepoint (avgift 99kr) och leverans till din förening. Väljer ni att hämta i butik så ha ert ordernummer framme så underlättar du för oss i kassan.

 

Kontaktuppgifter

Action och Trend: Team 0411-40396, team@actionochtrend.se

 

Integritetspolicy

Vi värnar om våra kunders integritet. De personuppgifter vi sparar är för att göra er upplevelse på webbsidan så bra som möjlig och att ni ska vara nöjda med produkterna och våra tjänster. Vill ni läsa mer om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss eller läs mer under Sekretesspolicy webshop.

 

Storlekstabell

Här hittar du din storlekstabell.

Craft storlekstabell

Specialsydda dräkter

För dem dräkter som ska specialsys går det att beställa närsomhelst men missa inte deadline. 

Eftersom dessa dräkter specialsys kommer de till GK Splitt men bara 3 gånger per termin. Följade  deadlines gäller alltid : 

HT: 31/8 ,30/9, 31/10
VT: 31/1, 28/2, 31/3
Så beställer du dräkter mm
Kära medlemmar!
 
Från och med nu beställer man själv snabbt och lätt hem sina träningskläder via vår "egna sida" på Prima Salto. Via länken nedan kommer du direkt in till vår sida och kan lägga din beställning. Träningskläder levereras direkt hem till er!
 
https://primasalto.se/mitt-foreningssortiment/gk-splitt
 
Från och med nu kommer det även gälla samma sak för Tävlingskläder. VIKTIGT att veta är att leveranstiden kommer vara betydligt längre än vanliga träningsdräkter och deadlines datumen som står på sidan gäller att komma ihåg för att du ska hinna få dina saker till tävling! Tävlingskläder levereras till Kansliet och sedan delar vi ut det till er!
 
Glöm inte skriva in GK Splitts egna rabattkod för lite fin rabatt när ni beställer: 2710
 
Har ni frågor går det bra att Maila kansli@gksplitt.se eller ingrid@primasalto.se
 
 
Skötsel- och Tvättråd dräkter

För att behålla gymnastikdräkterna fina och fräscha häng upp och lufta dräkten direkt efter träning. OBS Lämna aldrig kvar dräkter nerpackade i träningsväskan! Fuktiga dräkter som ligger nerpackade kan förstöras och det är svårt att bli av med inbiten lukt.

 

Vräng plagget med avigsidan utåt. Tvätta plaggen separat i maskintvätt 30 grader, blanda alltså inte med andra plagg. Använd ej tvättmedel eller sköljmedel. Centrifugera kort. Låt torka upphängd på galge – låt inte plagget torka liggande eller över värme.

 

Tänk på att många av dräktmodellerna är gjorde av mycket fint material och med glitterdetaljer vilket man givetvis måste beakta när man tvättar.  Dagens tvättmedel är framtagna för att klara av att rengöra hårt smutsad tvätt och ta bort svåra fläckar. Detta kan förstöra glitter och andra fina detaljer på dräkterna. Viktigt att du därför följer vårt tvättråd.


När det gäller velour/lycra så är ju den inte lika känslig som glittertyger, så många använder lite milt tvättmedel till dessa och det går jättebra

 

webshop.primasalto.se

 
Sponsorer