SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GK Splitt
Gymnastik

Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

GK Splitt bildades 1986 och redan från början var inställningen att man skulle satsa på elit och få fram elitgymnaster. Samtidigt skulle man också få en bredd med grupper för alla åldrar. Och med en satsning och en stor dos envishet lyckades GK Splitt nå toppen inom svensk gymnastik på bara några få år, både inom den artistiska gymnastiken och inom truppgymnastiken.

Vill du bli medlem i GK Splitt? Klicka då på "boka plats här"
Vi rustar för en smidig logistik under byggtiden med YTKs padelhall
2021-04-28 09:09

Nu går bygget igång med YTKs padelhall vilket gör att de kommer att stänga befintlig inkörsel till Sparbanken Syd-Stadion för att för att göra området säkert för både allmänheten och för de som jobbar på byggplatsen. All biltrafik sker via Missunnavägen, väster om entrén till hallen. Cyklister och gångtrafikanter hänvisas till gångtunneln under Missunnavägen. Därmed blir den enda möjligheten att ta sig till entrén via den västra sidan.

 

Mvh

GK Splitt

SOMMARGYMPASKOLA 2021
2021-04-23 15:08

Vi öppnar nu upp för att göra en anmälan till Sommargympaskolorna 2021. Vår förhoppning är att kunna genomföra Sommargympaskolan även detta år. Skulle restriktionerna ändras kommer vi såklart återkomma med ny information men i dagsläget ser det ut som att vi ska kunna genomföra Sommargympaskolan.

Alla gymnaster i föreningen som är födda 2016 eller tidigare hälsas välkomna att anmäla sig till vår årliga Sommargympaskola. Sommargympaskolan har varit mycket uppskattad tidigare år och vi lovar er att det kommer att bli dagar fyllda med gympa, glädje och gemenskap!

Sommargympaskolan kommer hållas under 2 olika veckor i sommar:
Perioder:
Vecka 26 (28/6-2/7).
och/eller
Vecka 32 (9/8-13/9).

Träningstider vecka 26 och 32:
Vi tränar under 3,5 h varje förmiddag måndag till torsdag, och 5 h under fredagseftermiddagen då vi kommer att avsluta veckan med en digital uppvisning via vår facebook.

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag: 09:30-13:00 (medtag liten fika dessa dagar)
Fredag: 13:00-18:00 (denna dag ingår mat under eftermiddagen)

OBS: Man kan välja att delta hela veckan eller så kan man välja att delta  två dagar per vecka, och detta blir då måndag och tisdag under dessa veckor, det är även helt okej att anmäla sig till båda veckor på Sommargympaskolan.

Pris 550 kr för en vecka. I priset ingår 19 h träning/aktivitet per vecka, en t-shirt och en hemlig sommarpresent, samt mat under fredagseftermiddagen.
Pris 250 kr för två dagar (mån + tis). I Priset ingår 7 h träning/aktivitet, t-shirt, samt hemlig sommarpresent.

 

Gör såhär för att göra din anmälan:
1. Gå in på hemsidan www.gksplitt.se
2. Klicka på “Sommargympaskola 2021”
3. Fyll i formuläret
4. Du har anmält dig till Sommargympaskolan 2021
5. Ni kommer att faktureras av oss längre fram när vi vet med större sannolikhet att vi kommer kunna genomföra sommargympaskolorna.

Tänk på att platserna kan ta slut fort, vi kan därför inte garantera att alla som vill, får en plats. Först till kvarn kommer därför att gälla.

Sista anmälningsdag om där finns platser över är den 30/5. Det går fram tills detta även bra att avboka sin plats, efter den 30 maj är anmälan bindande om inga restriktioner ändras.  

 

Vid frågor kontakta:
shiralee@gksplitt.se
eller
dexter@gksplitt.se

Vi hoppas självklart att många av er vill vara med och få ha sommarens roligaste vecka hos oss här på GK Splitt. Ni får chans till massa träning, träffa nya kompisar och får chans till stor utveckling.
2021-04-23 12:05
 
2021-04-23 08:45
 
GK Splitt öppnar upp verksamheten from tisdagen den 6 april
2021-04-04 18:03

Vi öppnar upp verksamheten på tisdagen den 6 april.
Det är jätteviktigt att stanna hemma vid symptom. Vi ber er att informera oss om ni skulle blir smittade.
 
Mvh

GK Splitt 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer